Stay Safe with Hotel J.Balmes Vic

Ens trobem davant una situació sense precedents per a  tots.  Però, si hi ha una cosa que hem après durant els nostres 20 anys d’història, és que la nostra empresa no seria la que és avui sense les persones.  Sempre han estat la nostra màxima prioritat i, com a tal, hem assegurat la seva seguretat i benestar.

És per això, que creiem que en aquests moments és necessari tenir cura dels nostres clients i col·laboradors més que mai. Volem compartir amb vosaltres totes aquelles mesures que tenim previstes per garantir la màxima seguretat dins del nostre hotel, i al seu torn, oferir als viatgers una estada sense preocupacions.

Viatjar després de la quarantena

Amb l’arribada de l’estiu, segur que molts de vosaltres esteu somiant en viatjar. No obstant això, després del recent brot de COVID-19, com que el món s’allibera gradualment de la quarantena, molts viatgers estan plens de dubtes: com serà viatjar després de la quarantena? Quines mesures higièniques s’utilitzaran als hotels? I quines normes es prendran per protegir la salut dels seus clients ?

En nom de tot l’equip de l’hotel J.Balmes Vic, el nostre objectiu és oferir el més alt grau d’higiene i seguir totes les recomancions de salut COVID per garantir una estada sense risc. Així, els nostres clients podran viatjar després de la quarantena amb tranquil·litat i gaudir d’una bona estada amb nosaltres.

Un pla global i multidisciplinari

Com empresa, l’Hotel J.Balmes Vic ha confiat sempre en els seus professionals per assegurar una gestió eficaç i eficient i donar el millor servei als seus clients. I per això, garanteix el seguiment del protocol Stay Safe With J.Balmes Vic  amb el següent programa:

  • Pla de neteja i desinfecció post COVID-19.
  • Recomanacions de salut laboral per la incorporació al lloc de treball; que inclou mesures higièniques i organitzatives per garantir el retorn al lloc de treball, la identificació de persones de risc, la coordinació de la relació amb proveïdors i tercers i la gestió d’eventuals casos de contagi.
  • Innovació i tecnologia per simplificar el contacte físic proper entre el client i el treballador, garantir la seguretat de les instal·lacions i la sostenibilitat.
  • Guia global d’operacions post COVID-19  seguint els procediments de les autoritats competents estatals i autonòmiques i la formació necessària dels treballadors.
  • Manteniment i seguretat post COVID-19.
Stay Safe With Hotel J.Balmes Vic

Amb el major grau de seguretat i mesures d’higiene, estem convençuts que podem prevenir la propagació del COVID-19 i garantir la millor experiència de viatjar. Els nostres clients se sentiran tranquils i quan es reservi amb nosaltres es podran beneficiar de les nostres tarifes flexibles per gaudir de les millors ofertes per viatjar durant el 2020. Estem convençuts que tot això passarà i continuarem fent feliços als viatgers de tot el món.

No dubteu a reservar les vostres futures estades a la nostra pàgina web corporativa www.hoteljbalmes.com on podreu beneficiar-vos de la nostra política de cancel·lació i pagament flexible a l’hotel. Superarem això junts! Gràcies de nou per entendre la situació.

La nostra prioritat és la salut i la seguretat de les persones.

#StaySafeWithJ.BalmesVic

RESERVA ARA LA TEVA HABITACIÓ AMB LA GARANTIA DE TARIFES FLEXIBLES

S'està processant…
Èxit! Esteu a la llista.
Advertisement

One thought on “Stay Safe with Hotel J.Balmes Vic

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.