Passa la Setmana Santa a Osona! Aquesta bella comarca està repleta d’atractius i activitats per celebrar la Setmana Santa. Des de magnífics paisatges fins a experiències gastronòmiques sorprenents, hi ha propostes per a tots els gustos. Tant si t’agraden les aventures en família com les escapades romàntiques, hem recopilat alguns dels millors plans de Setmana Santa a Osona perquè el teu viatge sigui inoblidable

L’Hotel Jaume Balmes és el lloc perfecte per escapar-se i gaudir de Vic. A pocs passos del barri antic i amb totes les comoditats modernes, podràs experimentar una deliciosa mescla de cultura, familiaritat i relaxació.

A continuació et mostrem els 5 millors plans per fer aquesta Setmana Santa a Osona:

Descobreix Rupit

Rupes, la mascota del poble de Rupit, convida a les famílies a una divertida aventura per descobrir el centre històric del poble. Aquest entretingut joc de pistes capta l’atenció de tots mentre busquen pels carrers empedrats les solucions de les pistes. A través d’aquest desafiament, les famílies aprenen la cultura i la història de Rupit d’una forma accessible, assegurant-se que fins i tot els més petits passen una estona agradable.

Vista panoràmica de Rupit.
Vista panoràmica de Rupit.

La ruta del Pa

Ets un apassionat del pa? Llavors no et perdis aquesta ruta! En aquesta increïble excursió exploraràs pròsperes granges, antics molins fariners i fleques. A més, coneixeràs les persones que estan darrere del negoci del pa i totes les seves històries. Cada parada et permetrà experimentar sabors únics de pa elaborat amb blat local, un producte característic d’aquesta zona. Gaudeix d’un viatge tranquil a través de bells paisatges.

Cicloturisme

Si t’agrada la bicicleta, Osona és sens dubte el teu destí. Tant si t’agrada la muntanya i cerques un repte amb tots els circuits senyalitzats disponibles com si ets un ciclista relaxat que vol gaudir del bell paisatge, aquí trobaràs rutes perfectes per a tu. Així que, per què no agafes el teu casc i explores el que Osona pot oferir-te? Aprofita les rutes de la Plana de Vic per gaudir a prop de casa.

Senderisme

Amb els seus espectaculars paisatges, fascinants edificis antics i un patrimoni cultural que sembla no tenir fi, Osona és el lloc perfecte per a una excursió d’un dia. Tant si et ve de gust explorar castells històrics o ermites, els camins estan esperant ser descoberts. Podràs pujar majestuoses muntanyes i travessar tranquil·les valls o fer itineraris locals a alguns dels municipis veïns, com l’Itinerari dels rellotges de sol a Sant Julià de Vilatorta, la Ruta de la Foradada a L’Esquirol o la Ruta El Bosc de Còdol a Les Masies de Roda. Triïs l’aventura que triïs, no sortiràs decebut.

Cingles del Collsacabra
Cingles del Collsacabra

Vol amb globus

Quan es tracta de volar amb globus, Osona ofereix la combinació perfecta de característiques geogràfiques i meteorològiques per realitzar vols emocionants i inigualables en poc temps. Situada entre els Pirineus i el Mediterrani, aquesta singular comarca gaudeix de fabuloses vistes panoràmiques sobre la seva plana de Vic i els impressionants penya-segats del Collsacabra o la majestuosa Serra de les Guilleries.

La Setmana Santa a Osona és l’ocasió perfecta per retrobar-te amb els amics i la família. Decideixis el que decideixis fer aquesta Setmana Santa, deixa’t envair per l’alegria dels nous començaments i la promesa dels dies assolellats que s’aveïnen.

El nostre objectiu és que les teves vacances siguin inoblidables, així que reserva una habitació a l’Hotel Jaume Balmes i relaxa’t, nosaltres ens encarreguem de tot.

Globus volant a la ciutat de Vic
Globus volant a la ciutat de Vic.

Si vols estar el dia del que publiquem sobre Osona , subscriu-te al nostre butlletí


One-Time
Mensual
Anual

La teva col·laboració manté viu aquest blog.

Tria la quantitat desitjada.

La teva col·laboració manté viu aquest blog.

Tria la quantitat desitjada.

La teva col·laboració manté viu aquest blog.

Tria la quantitat desitjada.

Choose an amount

€2,00
€4,00
€6,00
€2,00
€4,00
€6,00
€2,00
€4,00
€6,00

O bé introdueix un import personalitzat


La teva col·laboració manté viu aquest blog sobre la comarca d’Osona. Moltes gràcies.

La teva col·laboració manté viu aquest blog sobre la comarca d’Osona. Moltes gràcies.

La teva col·laboració manté viu aquest blog sobre la comarca d’Osona. Moltes gràcies.

DonatiuDonatiuDonatiu

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.