Osona és un lloc ideal per gaudir de les vacances d’estiu. Amb una gran oferta d’activitats, llocs d’interès i l’encant dels seus pobles, aquesta comarca et convida a viure una experiència única. No ho dubtis més i programa una escapada a Osona per aquest estiu! Et presentem cinc plans per gaudir d’un estiu inoblidable a Osona:

Aventura a la muntanya del Montseny: 

Un dels plans imprescindibles a Osona durant l’estiu és visitar el Parc Natural del Montseny. Aquesta muntanya emblemàtica és perfecta per als amants de la natura i els excursionistes. Podràs gaudir de magnífiques rutes de senderisme que et portaran a través de boscos frondosos, rierols i espectaculars paisatges naturals. El Montseny també ofereix altres activitats com ara ciclisme de muntanya i observació d’aus, que et permetran connectar amb la natura i viure una experiència inoblidable.

Foto del Parc Natural del Montseny
Parc Natural del Montseny

Refresca’t a les piscines naturals del riu Ter: 

En els calorosos dies d’estiu, res hi ha millor que refrescar-se en aigües cristal·lines i tranquil·les. A la comarca d’Osona, el riu Ter ofereix diverses piscines naturals perfectes per a això. Amb entorns naturals privilegiats, aquestes piscines naturals són ideals per relaxar-se i prendre el sol. Pots passar el dia nedar, practicar snorkel o simplement gaudir d’un pícnic a la vora del riu. Un autèntic plaer per als amants de la natura i els banyistes.

Sant Bernat-Tavertet-Gorgues naturals
Sant Bernat-Tavertet-Gorgues naturals

Cultura i història a la ciutat de Vic: 

La ciutat de Vic és un dels destins més importants de la comarca d’Osona. Amb un ric patrimoni cultural i històric, Vic ofereix un ampli ventall d’activitats i llocs d’interès per descobrir durant l’estiu. Podràs visitar la Catedral de Vic, una obra mestra de l’arquitectura romànica, o explorar el famós Mercat de Vic, on podràs degustar productes locals i descobrir l’essència de la gastronomia catalana. No et pots perdre tampoc el Museu Episcopal de Vic, que alberga una considerable col·lecció d’art religiós.

Casc antic de la ciutat de Vic.
Casc antic de la ciutat de Vic

Visita als jaciments arqueològics: 

Osona té una rica història arqueològica. Pots visitar jaciments com ara la Cova del Toll a Moià, un important lloc prehistòric amb pintures rupestres, o la ciutat romana de Vicus Romà de Taradell. És una oportunitat única per endinsar-te en el passat i conèixer les civilitzacions que van habitar aquesta comarca.

Activitats aquàtiques al Pantà de Sau: 

Si t’agrada l’aigua, el Pantà de Sau és el lloc perfecte per practicar activitats aquàtiques com el kayak, el paddle surf o la pesca. Amb les seves aigües tranquil·les i envoltat de paisatges impressionants, aquesta és una opció refrescant i divertida per a les teves vacances d’estiu.

Pantà de Sau
Pantà de Sau

Si busques un lloc per allotjar-te a Osona durant les teves vacances d’estiu, l’Hotel Jaume Balmes a Vic és una excel·lent opció. Aquest hotel ofereix totes les comoditats que necessites. Tant si viatges sol, amb parella, família o amics, escull l’habitació que s’adapti a les teves necessitats i gaudeix d’una estada plaent.

Després d’un dia ple d’activitats i visites turístiques per la comarca d’Osona, podràs descansar al bar de l’hotel. A més, per començar el dia amb energia, l’hotel ofereix un deliciós esmorzar de tipus bufet a la seva cafeteria, on podràs degustar una àmplia varietat de productes frescos i de qualitat.

Si vols estar el dia del que publiquem sobre Osona , subscriu-te al nostre butlletí


One-Time
Mensual
Anual

La teva col·laboració manté viu aquest blog.

Tria la quantitat desitjada.

La teva col·laboració manté viu aquest blog.

Tria la quantitat desitjada.

La teva col·laboració manté viu aquest blog.

Tria la quantitat desitjada.

Choose an amount

€2,00
€4,00
€6,00
€2,00
€4,00
€6,00
€2,00
€4,00
€6,00

O bé introdueix un import personalitzat


La teva col·laboració manté viu aquest blog sobre la comarca d’Osona. Moltes gràcies.

La teva col·laboració manté viu aquest blog sobre la comarca d’Osona. Moltes gràcies.

La teva col·laboració manté viu aquest blog sobre la comarca d’Osona. Moltes gràcies.

DonatiuDonatiuDonatiu

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.