Descobreix el Trufforum de Vic i allotja’t a l’Hotel Jaume Balmes

Aquest febrer de 2023 torna la festa per excel·lència de la tòfona i la gastronomia: el Trufforum de Vic, el qual tindrà lloc del 3 al 6 de febrer al Recinte Firal el Sucre. La ciutat de Vic té l’oportunitat de trobar-se entre una de les 5 seus on es duu a terme aquest fòrum internacional, on l’edició online del 2021 per la pandèmia va assolir rebre més de 93.000 visites de 72 països.

Com que no et podràs resistir a conèixer aquest fòrum gastronòmic tan singular, una de les millors opcions és allotjar-te a l’Hotel J. Balmes i aprofitar la resta del dia per descobrir petits racons de la ciutat. Al nostre hotel t’oferim un tracte familiar, càlid i proper. Durant la teva estada, podràs gaudir d’una gran tranquil·litat, comoditat i de diferents serveis perquè et sentis com a casa.

Trufforum de Vic, tot sobre la tòfona i el trufiturisme

Des de la seva creació el 2017 pels socis de l’European Mycological Institute (EMI) s’ha consolidat com el principal fòrum de cooperació internacional per a l’intercanvi de coneixements científics, trobada sectorial i promoció de l’ús responsable de la tòfona a les cuines domèstiques i professionals.

Cistell de tòfones.

Amb les quatre edicions anteriors, el Trufforum de Vic ha aconseguit convertir-se en tota una trobada de referència internacional al sector de la tòfona. Un dels objectius principals de la celebració d’aquestes jornades és donar la màxima difusió possible als valors i la cultura que hi ha darrere de la tòfona.

Tant si ets un apassionat de la tòfona com si mai hi has tingut contacte, assistir al Trufforum de Vic és una molt bona oportunitat per participar en tota mena d’esdeveniments per endinsar-se en aquest meravellós món. Descobriràs tot un univers d’un dels productes més icònics de la gastronomia mundial!

Què contribueix a difondre el Trufforum?

Del 3 al 6 de febrer del 2023 podràs aprendre tot això sobre la tòfona i el trufiturisme:

  • Els diferents orígens de les tòfones europees.
  • Les diferents espècies de tòfones europees i com distingir-les d’altres tòfones menys valorades.
  • Les diferències entre les tòfones europees i les aromes afegides d’imitació.
  • La importància del control de la qualitat per evitar fraus.
  • Els modes d’ús més adequats a la cuina i a la gastronomia per gaudir i extreure les seves qualitats més autèntiques.
  • El microturisme als territoris europeus productors de tòfona: paisatges, truficultors, fires, restaurants especialitzats, etc.

Si tens ganes de visitar el Trufforum de Vic, l’Hotel Jaume Balmes és el marc idoni per al teu descans després d’un dia intens d’aprendre 1000 formes d’innovació gastronòmica per gaudir amb la tòfona. Amb nosaltres t’allotjaràs molt a prop del recinte on se celebra, però en una zona tranquil·la perquè puguis desconnectar.

Habitacions còmodes, un espai cuidat, tracte familiar i benestar al teu abast és el que hi trobaràs una vegada entris a l’hotel. Reserva la teva habitació i descobreix tot l’increïble món que s’amaga darrere la tòfona. Vine i gaudeix del Trufforum de Vic.

Si vols estar el dia del que publiquem sobre Osona , subscriu-te al nostre butlletí


One-Time
Mensual
Anual

La teva col·laboració manté viu aquest blog.

Tria la quantitat desitjada.

La teva col·laboració manté viu aquest blog.

Tria la quantitat desitjada.

La teva col·laboració manté viu aquest blog.

Tria la quantitat desitjada.

Choose an amount

€2,00
€4,00
€6,00
€2,00
€4,00
€6,00
€2,00
€4,00
€6,00

O bé introdueix un import personalitzat


La teva col·laboració manté viu aquest blog sobre la comarca d’Osona. Moltes gràcies.

La teva col·laboració manté viu aquest blog sobre la comarca d’Osona. Moltes gràcies.

La teva col·laboració manté viu aquest blog sobre la comarca d’Osona. Moltes gràcies.

DonatiuDonatiuDonatiu

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.