Descobreix el Mercat de Música Viva de Vic 2022

El maridatge vacances i música és una estona de cel. El Mercat de Música Viva de Vic (sovint abreujat MMVV) és la fira musical més prestigiosa del territori: se celebra des de 1989, a la ciutat de Vic, durant el mes de setembre i té una durada de cinc dies que culminen en cap de setmana amb les actuacions musicals pel públic en general. Enguany, el Mercat de Música Viva de Vic arriba a la seva 34a edició i se celebrarà del 14 al 17 de setembre.

El MMVV és un esdeveniment amb format mixt de fira professional i festival urbà únic a Catalunya, en el marc del qual s’organitzen concerts, congressos i exposicions on es reuneixen professionals de tots els vessants de la indústria i dels espectacles musicals. Les exposicions i els congressos es desenvolupen en un saló comercial de 1.600 metres quadrats que reuneixen professionals de tot el sector musical (discogràfiques, empreses de management, institucions públiques i privades, associacions, festivals…) de tot Europa. A més, en cada edició es programen prop de cent actuacions en directe de diferents gèneres musicals repartides en catorze escenaris.

Per descansar entre concert i concert i jornada professional, res millor que fer-ho a l’Hotel Jaume Balmes. Trobaràs l’espai de silenci que necessites i un lloc ideal per si has de tenir alguna reunió de feina durant la teva estada a la ciutat o simplement vols relaxar-te a la comarca.

Mercat de la Música Viva. Edició 2021
Edició 2021

Els artistes que marcaran l’escena musical dels propers anys passen per Vic

Assistir al Mercat de Música Viva de Vic es pot realitzar de tres formes diferents: com a públic, com a professional i com a mitjà de comunicació. Si hi vols assistir com a públic, ofereixen tant espectacles a l’aire lliure, els quals són gratuïts; com espectacles en recintes tancats i als quals només es pot accedir-hi amb la compra d’una entrada. Per accedir-hi com a professional, es necessita una acreditació, la qual et permet tenir accés tant al recinte firal com a tots els concerts que formin part de la programació. En el cas dels mitjans de comunicació, també es necessita una acreditació per tal d’assistir al festival.

L’edició més recent del festival, la qual va tenir lloc al setembre del 2019, va comptar amb una incrementació de participació tant per part dels músics professionals com per part de l’audiència; l’edició es va finalitzar amb l’assistència de gairebé 750 músics professionals acreditats, dels quals el 69% eren d’origen català, el 16% d’altres comunitats d’Espanya i el 15% restant eren internacionals. Algunes de les actuacions amb les quals el Mercat de Música Viva de Vic va comptar el passat setembre, van ser les de grups musicals com ara ‘Gertrudis’, ‘Juliane Heinemann’, ‘Nico Roig’, ‘Dorian’, ‘Iseo’, ‘Buhos’, o ‘Balkan Paradise Orchestra’, entre d’altres.

Durant l’edició del 2019, també es van implementar, per primera vegada al festival, dos punts liles (situats a la Plaça Major i al Sucre de Vic) per tal de socórrer i aplicar el protocol contra les violències sexuals, si era necessari.

Mercat de la Música Viva. Edició 2021
Edició 2021

Suport al Mercat de Música Viva de Vic més enllà del territori català

El Govern d’Andorra i el Mercat de Música Viva de Vic han signat un conveni de col·laboració gràcies al qual el sector musical andorrà tornarà a participar en una de les fires de referència del sector musical. Per al Govern d’Andorra, l’entesa té per objectiu promocionar internacionalment el sector musical andorrà, exposar-lo a situacions i contextos professionals d’alt nivell per avançar en el procés de professionalització i generar contractacions per a les propostes que s’hi presenten.

El MMVV reuneix professionals de la indústria musical catalana, estatal i internacional i permet fer d’aparador de nous projectes musicals: fomenta la contractació d’espectacles i permet compartir coneixements i experiències entre professionals del sector. D’aquesta manera, la fira professional contribuirà a crear nous públics, mercats i oportunitats professionals per a les propostes musicals andorranes.

Ara que ja tens la partitura clara del que és i què representa un esdeveniment com el Mercat de Música Viva de Vic, no ho dubtis més i completa l’experiència a l’Hotel Jaume Balmes. Escull habitació i vine a passar un dies rodejat de música i cultura de primera mà a un dels esdeveniments que marquen l’inici de la temporada musical catalana. Vic ja sona a música i tu no hi pots faltar!

Saber-ne més:

One-Time
Mensual
Anual

La teva col·laboració manté viu aquest blog.

Tria la quantitat desitjada.

La teva col·laboració manté viu aquest blog.

Tria la quantitat desitjada.

La teva col·laboració manté viu aquest blog.

Tria la quantitat desitjada.

€2,00
€4,00
€6,00
€2,00
€4,00
€6,00
€2,00
€4,00
€6,00

O bé introdueix un import personalitzat


La teva col·laboració manté viu aquest blog sobre la comarca d’Osona. Moltes gràcies.

La teva col·laboració manté viu aquest blog sobre la comarca d’Osona. Moltes gràcies.

La teva col·laboració manté viu aquest blog sobre la comarca d’Osona. Moltes gràcies.

DonatiuDonatiuDonatiu
Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.